top of page

WORKSHOPS OG EVENTS

TEMAKLASSER: FUN FRIDAY!  
     
(for workshops med inviterte gjester se nedenfor) 

DATOER:

 

19. november - 

Yinyoga and the five elements // Masha

17. desember - Yoga Spa //Kristina

fun friday!

Hver fredag kveld nærmest fullmånen holder vi temaklasser for sangha´n. Disse klassene er to timer+ så vi får gått mer i dybden, mer tid til å nerde rundt teknikk eller rett og slett mer tid for gøy og nytelse. Tema varierer fra gang til gang og timene blir lagt inn i bookingen. Følg med, dette vil du ikke gå glipp av!

Uten meromkostninger for medlemmer

ikke-medlemmer 350,- via vipps 


 
prøvemedlem (6).png

YOGA SPA

Velkommen til en pause fra hverdagen og en mulighet for deg til å koble av og hente deg inn.

 

Vi starter timen med sentrerende pranayama, pusteøvelser, før vi begynner å bevege oss mykt og flytende, slik at vi lander inn i kroppen.

 

Derfra roer vi ned gjennom asana hentet fra yinyoga og restorative. Vi avslutter timen med yoga nidra, en dyp guidet avspenning.

 

Vi setter stemningen ved hjelp av musikk og bruk av eteriske oljer, slik at det blir mer enn bare en fysisk opplevelse.

 

Ta gjerne med et ekstra teppe, en tynn pute og det du ellers tenker du trenger for å ha det varmt og behagelig gjennom avspenningen. Velkommen til en Friday Funday praksis for kropp og sjel, en mulighet til å puste ut og lade opp ♡

workshops

CHAKRA-SYSTEMET

flyttet ti ljanuar pga sykdom, vi kommer tilbake med dato 

11.00-18.00

pris 1200,-

En workshop med Cecilie Samrita Aune

"Bakenfor den fysiske realiteten kan du oppleve dypere lag av din bevissthet og visdom. Hvert energisenter representerer et bevissthetsområde i deg som utfordrer og utvikler deg som menneske”

– Cecilie Samrita Aune

 

Kurset passer for deg som ønsker å utforske den subtile energikroppen, visdommen i hvert chakra og sammenhengen mellom kropp, sinn, emosjoner og sjel

 

Muladhara Chakra

Svadisthana Chakra

Manipura Chakra

Anahata Chakra

Visuddha Chakra

Ajna Chakra

Sahasrara Chakra

 

Dette er en reise gjennom hvert av de syv energisentre som gir deg personlige opplevelser og praksis som du kan ta med videre i din egen selvutvikling eller i ditt arbeid med mennesker én til én og i grupper

 

Innhold og program:

 

  • Chakra teori og filosofi

  • Sjelen, subtil anatomi og den fysiske kroppen

  • Utviklingsfaser og bevissthetsområde for selvutvikling

  • Arketyper

  • Avdekking av ubalanser og mønster

  • Selvrefleksjon og individuelle øvelser

  • Avbalanseringsteknikker

  • Praksis: asana, pranayama, mantras, indre reiser og meditasjon

 

251576430_1117584492429482_5523730144986570731_n.jpg

Cecilie Samrita Aune er Yogalærer og Soul Mentor. Hun har sin yogiske bakgrunn fra hathayoga, fitness-yoga, yinyoga, gravidyoga, kundalini og pilates. Hun er også utdannet innen behandling og coaching: Touch for Health (kinesiologi), esoterisk coaching, klassisk massasje, psykologiske arbeidsverktøy, NLP, enneagram, reiki I og II, theta healing og reading.

 

Cecilie begynte å meditere på kundalinienergien og chakrasystemet i 1990, og chakrasystemet har siden den gang vært et av hennes hjertebarn.

 

Hun brenner for å hjelpe mennesker med å oppdage forbindelsen mellom kropp, tanker, følelser og sjel, med en lidenskap for å gjenopprette vår høyere bevissthet slik at vi kan leve et godt og meningsfylt liv, være tro mot oss selv i samsvar med universelle prinsipper som ivaretar Mor Jord

bottom of page