top of page
1.png
FRØYA
                     - portalen for feminin aktivering

Vårt dypeste ønske er at flere kan få en smakebit av å leve syklisk og i kontakt med sin kraft. Vi skaper derfor rom for å HELE, DELE og LEVE. Det starter med bevisstgjøring og ved å ta tilbake glemt visdom fra ulike tradisjoner, fra naturen, syklus, og sesonger 

Velkommen med. Vi tar deg trygt gjennom øvelser, metoder og praksiser med holistisk helse som fokus. Opplev mer energi og overskudd, klarhet i sinnet og bedre kontakt med ditt indre landskap

Spørsmål? Send oss en mail heifroya@gmail.com

Varm hilsen

Patricia & Mette

Kvinnen er et syklisk vesen fra biologiens side, men likevel lykkes svært få av oss å leve i tråd med det sykliske. Mye fordi moderne samfunn er basert på en lineær struktur og dermed har mye kunnskap og visdom gått tapt på veien.  For å virkelig blomstre trenger vi balansen mellom yin og yang, maskulin og feminin, mellom - å være og - å gjøre. Gjennom bevissthet, praksis og øvelser får vi tilgang til vår iboende visdom og vekker vår sykliske væren.

 

Med forankring i vår feminine kraft kan vi steg for steg finne frem til balansen. Blomstre i alle nivåene av oss selv: fysisk, mentalt, emosjonelt og energetisk

hvem er vi? 

153745690_1532461190292178_5128030796110

METTE

 

Jeg er dedikert tobarnsmor, familiekjær, og lever i et bevisst ekteskap med kontinuerlig speilig.

 

De siste årene har jeg gått selvransakelsens vei i undring over hvorfor jeg er til og hvem jeg er, og i utforskning av hva det vil si å være kvinne og leve en balansert feminin- og syklisk livsstil.

 

Jeg har en bakgrunn innen psykologi, har jobbet med HR i privat og offentlig sektor, på individ, gruppe og organisasjonssnivå.

 

De senere årene har jeg dedikert meg fullt og helt til Yoga, Vedanta, bønn og naturen som veien til sannhet i livet.

 

Nalas Shala ble født i 2020, mitt virke, der deler jeg fra hjertet, praksiser og tjenester innenfor yoga, kvinnehelse og bhakti yoga.

 

Jeg er Sama yoga lærer og Be Woman fasilitator, og har spesielt fordypet meg i mantra- og hjertesang og egen mensturasjonssyklus.

 

Jeg brenner for å skape trygge rom for kvinner som vil komme sammen i helhet

147257159_1807852399374139_6464477245271

PATRICIA

 

Yoga fant meg i 2003 og jeg åpnet dørene til Yogeriet i 2017 etter å ha frilanset yoga i åtte år. Her får jeg bruke tiden på det jeg tror mest på og nå har min personlige reise tatt meg hit: Til denne portalen.

 

Fremover nå gleder jeg meg til å dele alle de innsikter, metoder og praksiser som har gjort meg helere. Jeg har nemlig selv erfart på den tøffe og langsomme måten å heles etter en system-kollaps som følge av kompleks traume og PTSD.  I ettertid har det imidlertid vis seg å være en gavepakke: Jeg har studert og etterutdannet meg med meg selv som «case» studie. Jeg har erfart på egen kropp hva som fun

 

Men det alle deiligste er at min helingsreise har vist meg veien hjem til meg selv. 

 

Jeg har ulike yogautdannelser innen yoga: Yogaterapi (traumerettet), hatha, gravid- og barselyoga, ashtanga, yinyoga og yoga for institusjonaliserte. Jeg har også fullført "Sporene i kroppen etter traumer"

 

Jeg er Be woman fasilitator og student av Biodynamich touch, kraniosakral terapi 

Ingen produkter

Blomster i lommen

felleskap

Purple Flower

egen-

kjærlighet

Patricia
mette
Anker 1
bottom of page