top of page
Skjermbilde%202021-02-21%20kl.%2013.00_e

Yogeriet er lagt ned og Patricia tilbyr sine behandlinger, klasser og kurs på litt ulike steder fremover. Informasjon blir lagt ut her fortløpende. Følg med!

 

Vi ønsker i den anledning å takke alle og enhver som har vært innom. Takk for din tilstedeværelse og bidrag til at Yogeriet ble et så godt sted å være!

 

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon

pust

​​​

Grunnlegger og daglig leder Patricia Ginés ønsker deg velkommen til Yogeriet, ditt lokale yogastudio: 

 

"Jeg har hatt yoga som en del av livet mitt i tyve år og jeg har jobbet ved flere anerkjente yogastudio: Puro Yoga, Presence og Belly & baby, for å nevne noen. Det kan også hende du har truffet på meg ved enkelte Elixiasentre, hvor jeg underviste i over sju år.

Jeg har selv opplevd hvor gode de helhetlige yogiske prinsipper kan være for å komme tilbake til balanse og harmoni. Etter en total systemkollaps i 2013 som følge av livslang dissosiasjon til traumer og påfølgende kompleks PTSD, brukte jeg flere år på å komme til funksjonalitet igjen. Yoga førte meg tilbake til livet!

Formidlingen min i studio er praktisk og terapeutisk og jeg synes det er viktig at alle og enhver  finner veien til matta uavhengig av utgangspunkt"


Velkommen til et studio i nærmiljøet, her vil du oppleve små grupper og personlig oppfølging!

YOGERIET
         - ditt lokale yogasenter

andreagamst_yogerie__0882_edited.jpg
info-studio
bottom of page