Disse dyktige lærerne møter du hos oss:
 
 

Patricia A. Gines

Det er de terapeutiske sidene ved yoga som driver meg og som jeg ønsker at flere skal få oppdage. I min formidling fokuserer jeg derfor på pust, selvregulering og medfølelse. 

 

Yoga fant meg i 2003, og de påfølgende årene gikk hobby over til livsstil. Etter at jeg holdt mitt første kurs i ahstanga i 2009, har jeg formidlet yoga i ulike former.

 

Gjennom årenes løp har jeg jobbet hos flere anerkjente studio i Oslo: Presence, Puro Yoga og Belly & baby, for å nevne noen. 

 

Kompetanseområder: meditasjon, ashtanga, yin, yogaterapi, gravidyoga, barselyoga, hatha, ungdomsyoga, yoga for klatrere, yoga for institusjonaliserte (yoga i fengsel)

Jeg er også utdannet journalist og jobbet i NRKnyheter før jeg fokuserte fullt og helt på yoga.

 

For tiden går jeg en utdannelse innen cranio sakral-behandling og gir behandlinger som en del av studentløpet. Mail på patricia@yogeriet.com ved interesse

Karina Kibsgård

Karina Eline Kibsgård har undervist yoga siden 2008 og underviser i dag ved flere yogastudioer i Oslo.

Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, ashtangayoga og jivamuktiyoga. 

 

I 2014 bodde hun en periode i NYC for og fullføre et ‘apprenticeship' ved Jivamukti Yoga School New York. Minimum 2 ganger i året reiser hun tilbake for og fordype sin egen praksis med sine hovedlærere David Life og Sharon Gannon.

I undervisningen legger Karina vekt på det helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i skjønn forening med filosofi og det mentale perspektivet; hengivenhet, bevissthet og godhet. Hun mener bestemt at det ikke handler om og “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.

Hos oss møter du Karina på jivamukti-timene

Madeleine Ström

Madeleine møtte yoga i 2008. Hun har vært gjennom mange forskjellige former for yoga, men det har alltid vært den meditative og rolige yogaen som lå nærmest hjertet.

I 2014 studerte hun til yogalærer hos John Bentham på Eight Treasures Yoga. Utdanningen er bygget rundt buddhistisk filosofi, og sammen med shadow work la dette grunnlaget for hvordan hun praktiserer og underviser yoga.

Etter utdanningen startet hun å undervise yoga. Hun har selv kjent de helsefremmende effektene yoga kan ha, og har selv brukt yoga til å bli kvitt ulike plager.

Madeleine har siden blitt mamma, og fullført to lærerutdanninger - Yin yoga,  og gravid- og barselyoga hos Belly & Baby. 

Som Gravidyogalærer 3 trimester på Yogeriet ønsker hun å dele hvor stor kraft det kan ha å praktisere yoga, pust, mindfulness og avspenning gjennom hele svangerskapet

Masha Stojcic

Mashas journey with movement started in her early 20ties, attending Yoga classes, Pilates and training Ki Aikido, Japaneses Martial Art. In these practices she gain understanding of importance of moving as a form of feeling energized, relaxed and revitalizaed.

Her strong interest to eastern practices as a way of living draw her to shiatsu massage therapist school where she learned more deeply about principles of Chinese medicine and about Macrobiotics as a philosophy of living sustainable and healthy.

"How you approach your yoga practice is how you approach your life"

Maha balances the strong yin practices with yinyoga and pre- and postnatal classes. She is native from Croatia and her classes will be held in english

Maike Lumes

Maike har praktisert yoga siden 2008. Hun har vært gjennom mange forskjellige former for yoga og verdsetter både dynamisk og rolig yoga, avhengig av hva hun trenger. 

 

Hun har en 200 timer vinyasa yogalærerutdanning fra Atman yoga school og er også utdannet Pilates instruktør, samt har tatt et kurs i prenatal pilates ved Pilates Room. I tillegg har hun en mastergrad i pedagogikk og jobber med en PhD i pedagogikk.

 

I undervisningen fokuserer Maike på å styrke forbindelsen til kroppen og løfte energinivået til deltakerne. Hennes timer er kreative med fokus på god flyt.

Mette Harr Støre

Så lenge jeg kan huske har jeg vært genuint interessert i menneskets indre. Dette guidet meg til psykologistudiet etterfulgt av en god periode med å jobbe med mennesker i organisasjoner og etterhvert en dypere spirituell prosess som handlet om å bli bedre kjent med mitt eget indre og hvem «jeg er».

 

I 2018 møtte jeg min yogalærer Sky Akasha og har studert Sama Yoga, holistisk yoga, for vekst både fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt. Med en fordypning i Bhakti yoga med fokus på mantra, sanskrit og vedisk visdom, deler jeg fra hjertet det som er sant for meg i øyeblikket. Jeg inspireres av å se mennesker i utvikling, vekst og ærlighet til seg selv og livet. Jeg guider også kvinnesirkler og mantra sangssirkler.

Please reload